| strona g堯wna | forum | ksi璕a go軼i | logowanie | dzia造 artyku堯w | polecamy ksi捫ki |
szukaj:
Home > Pytania i odpowiedzi  

2006-06-17 20:39
Temat postu: br您owy cukier-czy mo積a?
carolinascotties


nowy
post闚: 1

Witam
W zwi您ku z tym, 瞠 i ja s這dz tylko br您owym cukrem- pocz瘰towa豉m nim wczoraj moje algi - nie zauwa篡豉m aby 幢e si poczu造; Jednak dla pewno軼i chcia豉m i Was zapyta, czy cukier mo瞠 by br您owy?
Dzi瘯uj i pozdrawiam
Karolina
2006-09-12 11:13
Temat postu: Re: br您owy cukier-czy mo積a?
HdwaO


forum admin
post闚: 61

Mo瞠, ale nie musi - obserwuj czy co si dzieje, czy woda zmieni kolor, zapach... Je瞠li nie to wszystko powinno by ok.

--
HdwaO
2013-01-26 17:30
Temat postu: Re: br您owy cukier-czy mo積a?
Krystyna

IP: 83.24.19.93

go嗆


Oczywi軼ie, 瞠 mo積a.Ustali豉m, 瞠 br您owy cukier to jest zwyk造 bia造 cukier zaprawiony melas (kt鏎a jest br您owa). Dobrze, je瞠li melasa jest z trzciny cukrowej, ale koloruj zwyk陰 melas. Ale przy okazji w cukrze bia造m i z trzciny cukrowej jest ta sama sacharoza. W internecie znajdziesz przepis jak zrobi samemu br您owy cukier. Dlatego cukier br您owy mo瞠 by dobrym do zastosowania, tylko po co? Jest dro窺zy od bia貫go.
  



Logowanie
Login has這 Nie masz jeszcze konta? Mo瞠sz sobie za這篡!

© 2004-2007 Algi.glt.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne | Regulamin Serwisu
0.022 | jPORTAL 2 | Programista PHP